Yogaworkshops

Læs mere om pris, tilmelding og betingelser for yogaworkshops længere nede på siden.

Yogaworkshop: Nakke, skuldre, bryst & ryg

Jeg oplever, at mange af mine elever sætter stor pris på yogaworkshops med fokus på afspænding af nakke, skuldre og ryg. Derfor afholder jeg ca. seks gange om året workshops med ekstra fokus på denne del af kroppen.

Vi arbejder i dybden med bevægelse, lange stræk og styrkende øvelser, der giver dig mulighed for at få løsnet op. Vi starter med en meditation, og efter en lang og dybdegående praksis slutter vi af med en afspænding, hvor du får mulighed for at mærke yogaens effekt i din krop.

Kom med for at forkæle dig selv eller for at få inspiration til øvelser, du kan lave derhjemme. Mine workshops henvender sig både til øvede yogier og til dig, der aldrig har dyrket yoga før.

Datoer første halvår 2022: 15/1 (udsolgt), 23/4 & 18/6. Alle dage kl. 14-17.

Datoer efterår 2022: 3/9, 29/10 & 17/12. Alle dage kl. 14-17.

Du kan læse mere om mig her.

Yogaworkshop: Hormonyoga for kvinder

Disse workshops er for dig, der er kvinde og måske oplever små eller store hormonubalancer i kroppen i form af PMS, menstruationssmerter, migræne, uregelmæssig cyklus, stofskifteproblemer, overgangsalder, humørsvingninger, fertilitetsproblemer mm. Du er også velkommen, hvis du blot ønsker at fordybe dig i tre timers nærende, blid og genopbyggende yoga.

På workshoppen er vores primære fokus at reducere stress. Derfor arbejder vi med at skabe ro og afspænding i kroppen gennem blid yoga og bevægelse, hvor vi kombinerer hathayoga med yinyoga.

I hormonyoga arbejder vi med meridianbanerne, der er energibaner, som man i den traditionelle kinesiske medicinsk mener løber i kroppen. Ligesom man i akupunktur kan sætte nåle på akupunkturpunkter i kroppen, bruger vi yogastillinger og akupressur til at stimulere meridianerne gennem lange, dybe stræk.

Vi har i vores yogastillinger og øvelser gennem workshoppen et stort fokus på hofterne, fordi det ofte er omkring hofterne, bækkenet og lænden mange kvinder oplever spændinger. Derudover er området nært forbundet med livmoderen og vores reproduktive organer, hvor meget af hormonproduktionen foregår igennem vores cyklus.

Workshoppen starter med en kort introduktion til hormonyogaen og dens principper.

Datoer forår 2022: 12/3 kl. 14-17.

Datoer efterår 2022: 19/11 kl. 14-17.

 

Pris for yogaworkshops:

300 kr. for tilmelding til én workshop
500 kr. for tilmelding til to workshops
500 kr. for to personer tilmeldt sammen til én workshop

Sted: Mine workshops afholdes i DoYogas lokaler, St. Kongensgade 79, baggården, København K.

Tilmelding og betingelser yogaworkshops:

MobilePay til 28 85 55 70 for at sikre dig plads. Anfør altid din mailadresse og dato for workshoppen på tilmeldingen, så modtager du efterfølgende en kvittering.

Tilmelding er bindende, og pengene refunderes ikke. Hvis du bliver forhindret i at komme, kan du videregive din plads til en anden – og give mig besked herom. Hvis workshoppen ikke kan afholdes pga. Covid-19 restriktioner eller andet, vil den blive forsøgt flyttet til en anden dato. Hvis du er forhindret på den nye dato, kan du have en workshop til gode eller få dine penge retur.

Følg med her på siden og på Facebook, hvor alle begivenheder annonceres.