Yogaworkshops

Nakke, skuldre, bryst & ryg

Jeg oplever, at mange af mine elever sætter stor pris på yogaworkshops med fokus på afspænding af nakke, skuldre og ryg. Derfor afholder jeg ca. seks gange om året workshops med ekstra fokus på denne del af kroppen.

Vi arbejder i dybden med bevægelse, lange stræk og styrkende øvelser, der giver dig mulighed for at få løsnet op. Vi starter med en meditation, og efter en lang og dybdegående praksis slutter vi af med en afspænding, hvor du får mulighed for at mærke yogaens effekt i din krop.

Kom med for at forkæle dig selv eller for at få inspiration til øvelser, du kan lave derhjemme. Mine workshops henvender sig både til øvede yogier og til dig, der aldrig har dyrket yoga før.

Datoer efteråret 2023: 16/9 & 18/11 (udsolgt). Begge lørdage kl. 14-17.

Datoer 2024: 13/1 (udsolgt) & 16/3 (udsolgt). Begge lørdage kl. 14-17.

Du kan læse mere om mig her.

Pris for yogaworkshops:

350 kr. for tilmelding til én workshop
600 kr. for tilmelding til to workshops
600 kr. for to personer tilmeldt sammen til én workshop

Sted: Mine workshops afholdes i DoYogas lokaler, St. Kongensgade 79, baggården, København K.

Tilmelding og betingelser yogaworkshops:

MobilePay til 28 85 55 70 for at sikre dig plads. Anfør altid din mailadresse og dato for workshoppen på tilmeldingen, så modtager du efterfølgende en kvittering.

Tilmelding er bindende, og pengene refunderes ikke. Hvis du bliver forhindret i at komme, kan du videregive din plads til en anden – og give mig besked herom. Hvis jeg mod al forventning er nødt til at aflyse workshoppen, bliver det fulde beløb refunderet.

Følg med her på siden og på Facebook, hvor alle begivenheder annonceres.