Yoga i Bernstorffsparken

Hver sommer i perioden maj til september underviser jeg udendørs yoga i Bernstorffsparken til Yoga & Afternoon Tea ved Dr. Louises Tehus. I 2023 er arrangementet flyttet til lørdage om eftermiddagen.

Har du lyst til at styrke din krop og dit sind med bevægelse, frisk luft og delikat mad, så køb billet til Yoga & Afternoon Tea.

I samarbejde med tehuset Chaya inviterer jeg til yoga i Bernstorffsparken ved Dronning Louises Tehus.

Vi starter med en god times yoga, der består af en kort meditation, hvorefter vi har fokus på at løsne op – primært i skuldre, ryg og nakke via. bevægelse og dybe stræk. Yogatimen afsluttes med en afspænding, hvor du får mulighed for at mærke yogaens effekt i din krop.

Herefter rykker vi til Rosenhaven, hvor Chaya byder på Afternoon Tea. Menuen består af hjemmebrygget iste og varme teer, hvor der er mulighed for at teste flere forskellige varianter. Chaya byder derudover på fingersandwich, scones & petit fours.

Chaya giver gode tips til, hvordan du selv kan lave sommerens isteer, matcha-te, eller hvordan du kan bruge te som ingrediens i dit køkken. Afslutningsvis gives en goodiebag med hjem, hvor I bl.a. vil finde te, opskrifter, gode tips og ikke mindst information om min yoga.

Eventet foregår kl. 14.45-17.30. Yoga kl. 14.45-16.00 og Afternoon Tea herefter.

Datoer 2023: 17. juni, 15. juli, 12. august, 19. august & 9. september.

Du køber billet til yoga i Bernstorffsparken via Dinnerbooking her.

Tehuset og rosenhaven ligger i de skønneste omgivelser, og alle sanser bringes i spil både før, under og efter yogaen. Eventet er meget populært og bliver altid hurtigt udsolgt. Du kan læse mere om Dr. Louises Tehus her.

Den oplagte gave til dig selv, eller en du holder af.

Følg med her på siden og på Facebook, hvor alle begivenheder annonceres.

Du kan læse mere om mig her.